Våre sponsorer og støttespillere

Fra arrangørens side er det ikke meningen at kappgang-løpet i seg selv skal gå med overskudd. Vi er tilfredse med å arrangere dette som et nonprofit-tiltak hvor deltakelsen skal koste minst mulig, og hvor utøverne får mest mulig igjen for å være med.

Likevel er vi avhengig av sponsorer og andre, gode støttespillere for å sikre en høyest mulig kvalitet og standard på gjennomføringen av løpet. Logiske samarbeidspartnere er sportsbutikker og leverandører av sportsutstyr og helseleverandører.
Vi ser gjerne at enda flere firmaer spiller på lag med oss og hjelper til med å fullføre finansieringen av en trygg og sikker gjennomføring av det neste Kappgang-løpet fra Oslo til Trondheim!
Alle sponsorer og støttespillere er velkomne til å være med på laget! Særlig aktuelle bidragsytere er det lokale næringslivet langs ruten fra Oslo og nordover til Trondheim. Andre logiske samarbeidspartnere kunne være produsenter og leverandører av sportsdrikke og energirik mat som utøverne våre kan ta til seg raskt og effektivt underveis i løpet.

Carite Sport

Carite er en dansk designer og produsent av sportsklær, hovedsaklig kvinner, for alle typer sportsutøvelse. Carite Sport ble grunnlagt i Danmark av turneren Techla Lundgård allerede tilbake i 1934!
I dag fører de fleste store sportsbutikk-kjedene klær fra Carite Sport. Selskapet er spesielt opptatt av å utvikle og føre teknisk avanserte klær med god passform til aktive utøvere, uansett hvilken alder eller kroppsfasong du måtte ha.
Kleskolleksjonen fra Carite Sport selges også direkte til forbruker fra deres egen hjemmeside og nettbutikk der; www.caritesport.no

Nathan Sports

Nathan er merkevarenavnet på en lang rekke produkter ment å hjelpe løpere og fotvandrere til å komme trygt frem til destinasjonene sine. Produktene fra Nathan føres av de fleste ledende sportsbutikker, og kan også bestilles direkte på nett.
Nathan er ledende på refleksvester for alle kroppsfasonger, drikkeflaske-løsninger og reflekterende lys av mange typer.

Compeed

Noe av det viktigste for å gjennomføre en krevende kappgang på hele 500 km fra Oslo til Trondheim, er å være godt forberedt. Det samme gjelder om det bare er en tur i skogen eller fottur i fjellet du ønsker å begå.
I tillegg til å være godt kledt til temperaturforhold, vær og vind du blir å møte, må du også ha med tilstrekkelig næring og drikke. Til sist, men ikke minst, må du sørge for å ha godt fottøy som egner seg for turen – og sørge for at du ikke får smertefulle gnagsår underveis!
Et uheldig gnagsår kan få selv den mest veltrente atlet til å avbryte løpet sitt. Compeed er verdensledende på ulike former og størrelser av plaster som forebygger gnagsår FØR de rekker å oppstå. I tillegg vil plaster fra Compeed lindre når skaden først er skjedd og beskytte huden din og ankler og tær mot ytterligere gnageskader frem til målpassering.
Gnagsår-plaster fra Compeed selges i de fleste apotek og sportsbutikker i små, hendige pakker som ikke tar mye plass i lomma di eller tursekken. Eller som aktive fotvandrere gjerne sier; «De veier ikke mye, men de er verdt sin vekt i gull!»
Les mer på www.compeed.no

Apotek1

Apotek1 har som ambisjon å være landets ledende kjede bestående av 3000 kunnskapsrike medarbeidere fordelt på 350 apoteker over hele Norge.
Du kan også bestille varer hos dem på nettet og få dem levert hjem på døren via Posten – eller du kan hente dem en time senere på nærmeste Apotek1-filial.
Apotek1 tilbyr tusenvis av varer in helse og velvære. Alle typer reseptbelagte medisiner kan også kjøpes og hentes ut hos dem. Vil du bestille slike medisiner på nettet, får du gjort dette ved å logge deg inn med Bank-ID fra nettbanken din på hjemmesiden til www.apotek1.no