Her kan du overnatte i Trondheim

For deltakerne på kappgangen fra Oslo blir det deilig å ankomme Trondheim! Stiv og støl i kroppen er ingenting bedre enn å legge seg strekk ut i en behagelig seng. Men hvor hen da..?

Trondheim er Norges nest største by. Trønderne har alltid vært flinke til å ta imot besøkende fra fjernt og nær i mange århundrer. Du og reisefølget ditt kan derfor være sikre på å finne et passende overnattingsted – uansett prisklasse og reisebudsjett.

Billig og bra

Vi begynner med de rimeligst plassene. Her kan man få overnatte uten å måtte bekymre seg over at lommeboka må svi så altfor hardt.

Trondheim Vandrerhjem er et hospits som ligger fem minutter gangavstand unna sentrum. Staben er vennlige og hjelpsomme, og rommene rene og pene. Hvis man har bil er det stor parkeringsplass her. Frokosten her smaker godt, og det er tilgang på vaskemaskiner. Prisen begynner på 550 kroner natten.

Sandmoen Bed & Breakfast er et motell rett nord for Trondheim sentrum. Det ligger nærme hovedveien, og hvis du skal til byen kan du enten ta rutebuss (de passerer hyppig forbi her), eller du kjøre egen bil eller ta ei drosje. Motellet er populært hos bilister som gjerne stopper der og spiser. Det er spesielt mange trailersjåfører som gladelig stikker innom. Med beliggenhet rett ved hovedveien kan du risikere støy på rommet ditt når du vil sove.
Prisen begynner på 770 kroner natten. Dusj er ikke inkludert i prisen, så hvis du vil dusje koster det 20 kroner per sjette minutt. Maten er god, og det er faktisk muligheter for å se nordlys fra hotellet, meldes det fra tidligere overnattingsgjester.

Prismessig midt på treet

Ønsker du litt høyere standard enn motell og hospits, men fortsatt være forsiktig med reisepengene dine, har storbyen Trondheim selvsagt plenty å by på også her.          Thon Hotell Trondheim er et hotell like ved siden av torget i byen. Selv om det ligger veldig sentralt er det gode muligheter for å få en rolig. Ekstra honnør til hotellet for varmdrikkeautomaten i resepsjonen. Her kan du forsyne deg med varme drikker som te, kaffe og kakao, helt kostnadsfritt. Det er også gratis aviser tilgjengelig i resepsjonen. Thon-hotellene her til lands er også begynt å servere gratis kveldsmat til sine overnattingsgjester. Prisen begynner på 1090 kroner natten.

Scandic Lerkendal er et hotell som ligger 15 minutter gange fra sentrum. Staben på hotellet er veldig hyggelige og hjelpsomme. Hotellet ligger i samme bygg som restauranten Bistro hvor hotellets gjester serveres frokost hver morgen. Frokosten er ikke inkludert i prisen, så her betaler du utenom direkte til Bistro.
Et godt tips hvis du vil overnatte her; prøv å få et rom så høyt oppe som mulig, med vindu mot nordsiden. Herfra har du en helt fantastisk utsikt! Prisen begynner på 1.200 kroner natten.

Høy standard – og ditto prisklasse

Clarion Hotel & Congress Trondheim er et av Nordens største konferansehotell. Bygningen ligger innen gangavstand til sentrum, og det er perfekt for deg som vil utforske byen. Bygningen er veldig pent designet, alle rommene er flotte. Frokosten smaker veldig godt og staben er veldig hyggelige. Dette hotellet er populært hos firmaer og for store konferanser. Selv om du reiser alene kan du nyte godt av de gode fasilitetene her. Prisen begynner på 1830 kroner natten.

Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim er et veldig flott hotell som ligger langs sjøkanten. Hotellet ligger nærme havna og gamlebyen, og det er perfekt for deg som vil utforske disse strøkene nærmere. Frokosten består av en overdådig buffet. Hotellet er veldig flott og eksklusivt, og prisen begynner på 1.900 kroner natten.